25 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни продуктивен, активен ден, с Луна в Овен. Тази тенденция ще се задържи и утре, затова се постарайте максимум неща да си свършите.

Двете светила на небето – Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който ще повиши имунитета, ще подобри настроението, самоувереността ще се възвърне.

Продължава и благотворното въздействие на хармоничния аспект между Меркурий и Нептун, който засилва интуицията и творческия потенциал.

Днес и утре има благоприятна възможност да се разрешат важни семейни въпроси. На повърхността може най-сетне да се появи важна информация или документи. Може да разберете истинската мотивация за някои постъпки.

Може да научите и важни факти от миналото на рода и семейството.

Ако в тези два дни потърсите помощ може да получите адекватно лечение, да попаднете на верните лекари и лечители.

Напомням, че приближават и двете затъмнения – лунното в Близнаци на 30 ноември и Слънчевото в Стрелец на 14 декември.

Вече започват да се усещат тенденциите и знаци за предстоящите събития предизвикани от затъмненията.

Напомняне: На 25 ноември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 26 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 26 ноември, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 26 ноември и ще излезете от поста на 27 ноември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 • mishell.nikleva@gmail.com
 • тел: 0899 38 99 99
 • тел: 0887 20 42 34

 • ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

  Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

  Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

  Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

  С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

  Мишел