25 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се  вече в края на този лунен месец, днес е 29 лунен ден, в който много трябва да се внимава. Не трябва да се предприемат нови неща, не трябва да се предоверявате, бъдете много осъзнати, не правете важни избори и изводи, защото съзнанието е замъглено, няма достатъчно сили и енергия и преценките не са правилни.

Утре очакваме новолуние в Стрелец, затова днес цялото внимание трябва да е съсредоточено в приключване на вече започнатото.

Луната все още е в Скорпион, напрегнатият и конфликтен аспект между Марс и Уран все още е активен, затова днес трябва да се действа предпазливо. Не е подходящ ден за изясняване на отношения, защото ако прогоните днес или утре до 17 ч. часа някоя житейска ситуация или някого от живота си, може да се окаже необратимо и завинаги.

Направете подобно прочистване, което принципно е много полезна практика на освобождаване, но само ако напълно сте убедени, че искате точно това. Убедете се, че не действате под въздействие само на афект.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  19.30 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв