25 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е ефективен само до 15.30 ч. До тогава е желателно да сте свършили с по-важните ангажименти за деня.

Луната е в Лъв, Венера е в Овен – всичко това активизира изявата, творческите процеси и проекти. В първата половина на деня положете усилия да популяризирате и рекламирате своите дарби и способности. Колкото повече преодолеете вътрешните си прегради и свенливост, толкова по-добри резултати ще имате.

Емоциите ще са водещи днес и утре, любовните и партньорски отношения, ще са на първа линия до края на седмицата, защото Венера навлиза в лъчите на Слънцето в Овен и утре ще са в точен съвпад. На пръв поглед това е приятен аспект, но е силно противоречив. Защото заедно с хубавото настроение, желанието за разнообразие, забавление, вървят и капризите, обидите, ревността и прекалените претенции към партньорите. Добре е да се заемете с укрепване на любовните отношения и да се внимава от прекалени емоции и изисквания да не се съсипе хубавото, което сте създали до момента.

Напомняне: На 25 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 26 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 26 март, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 26 март и ще излезете от поста на 27 март след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв