25 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Енергиите събудени от вчерашното новолуние в Овен, ще се разгръщат в пълна сила и днес. Това е едно от най-силните новолуния, защото поставя началото на новата астрологична година. Енергията на зодия Овен е  силна, оптимистична, жизнена.

Позволете й да се  разгърне и във вашето ежедневие. Добрата новина е, че заедно с ограниченията, това новолуние ще привлече и нови предложения и възможности.

Който не е успял да си напише желанията и да си направи планове вчера, може да направи това и днес до края на деня.

Следете внимателно събитията, проявете повече активност и интерес във вашата сфера на развитие и действие, защото точно в подобни кризисни ситуации, винаги се появяват нови възможности. Въпросът е да не се страхувате и да направите първата крачка.

За утре, ако правите някакви планове, трябва да избягвате часовете от 9-16 ч., защото Луната ще бъде без курс.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел