25 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Овен, тя ще даде още по-силен тласък и тонус на активния ден, който ни очаква. Рано сутринта може да постъпят добри новини, които да допринесат за доброто настроение и за благоприятна развръзка на напрегнати ситуации.

Днес може да се вземат доста оперативни и конструктивни решения за справяне със ситуациите възникнали преди една седмица. Трудни задачи и стари проблеми ще могат бързо да се решат и преодолеят.

Постъпвайте обмислено, за това ще помогне Меркурий, който вече е в Телец. Не трябва да се влиза в спонтанни финансови авантюри, сега не е време за инвестиции.

От днес Марс преминава в Овен до 5 юли. Тук Марс е прекалено силен, импулсивен и смел, той управлява този знак. Засилва се амбицията и състезателното начало. Но същевременно е много свадлив, нетактичен, невъздържан и лесно възбудим и раздразнителен. Трябва особено грижливо да се пазят отношенията в този период.

Напомняне: На  26 май  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  27 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  27 май, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   27 май  и ще излезете от поста на    28 май 2022 г.   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.