25 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес все още е Луната в Скорпион, която ще ни подготви за утрешното затъмнение.

В този ден е добре да се концентрирате и да свършите най-наложителните неща, които може да финализирате, защото утре очакваме пълнолуние и ще може да видим резултатите от положените старания и усилия.

Луната е в хармонични аспекти с Марс и Нептун, енергия ще има в изобилие, а интуицията ще е засилена.

Скорпионът е мощен знак, който събужда трансформационните сили, но активира и кризисните ситуации и отношения.

Постарайте се днес и утре да не влизате в конфликти, не задълбочавайте противоречията и враждите, защото бързо може да излязат нещата от контрол точно преди и по време на затъмнението.

Всяко лунно затъмнение ни помага да почистим своето информационно поле, да се освободим от излишното и от отживялото. Благодарение на това ни се откриват нови хоризонти и нови възможности.

Затова трябва много да се внимава какви мисли и действия имаме в дните около затъмненията, защото ако се направят грешните постъпки или се стои напълно безучастно, може да се премине на по-ниски енергийни нива и ситуации.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв