25 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

По-активната част на деня е от сутринта до 14 ч., ако сте имали хубави, активни дни през седмицата и е останала още довършителна работа, като срещи, разговори, разплащания и финализиране на сделки и договаряния може да ги свършите днес. Няма да съжалявате, че жертвате почивния си ден, защото свършеното днес ще е много полезно и стабилно.

Рано сутринта от 6 до 8 ч, ако сте ранобудни ще получите интересни и важни знаци, как ще се подредят нещата през следващите две седмици.

Луната все още е в Телец, не забравяйте днес да поглезите семейството и себе си с хубава храна и уютен, чист и естетично подреден дом. Това дава чувство на радост и сигурност.

След 14 ч. до 18 вече енергията спада, Луната и Сатурн са в напрегнат аспект, може да ви обземе умора, меланхолия и да усетите недостиг на жизнени сили

Напомняне: На  25 юни  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  26 юни. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  26 юни, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   26 юни  и ще излезете от поста на  27 юни  2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС22.03 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.