25 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес все още ще сме под въздействието на пълнолунието, което беше в четвъртък вечерта. То засегна оста на Козирог и Рак, която активира темите свързани с дома, семейството, недвижимите имоти, начина на живот, отношенията с родители и деца и кариерата.
Силно ще се провокират амбициите и всички теми свързани с професионалното развитие, израстване и самоутвърждаване. Все още не избързвайте с изясняването на отношения, напрежението от пълнолунието може да предизвика още повече усложнения.

Денят е подходящ да се осмислят събитията от близките седмици, както и събитията от пълнолунието. Много е силно въздействието на Нептун, който днес е в статична позиция. Това е характерно състояние на планетата: ще забележите, колко се е засилила интуицията ви, ясно ще предчувствате и усещате деликатните ситуации. Но, някои неща може да не се виждат достатъчно ясно, поради илюзията предизвикана от планетата. По-скоро ще виждате това, което искате, а не реалната картина.

От днес най-сетне излизаме от сложния, напрегнат и трансформационен период, наречен „коридор на затъмненията“. Дори и да не са оказали видим резонанс в картата ви и да не са произлезли видими събития, вероятно сте почувствали на моменти силно психическо напрежение, неудовлетвореност, провокации от околната действителност.

С вчерашното пълнолуние в Козирог постепенно започват да приключват всички тези дискомфортни състояния.

Следващата „вълна“ от напрегнати аспекти очакваме в края на 30 юни следобед и на 1 юли, когато Марс и Сатурн ще са в опозиция, доста напрегнат, конфликтен и травматичен аспект.

Следващият коридор на затъмненията ще ни очаква през ноември-декември 2021г., когато ще са следващите затъмнения.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел