25 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективните часове за днес са само от сутринта до 11.17 ч. Постарайте се всичко важно да си го свършите до този час. След това следва много дълга лунна пауза, от  Луната е без курс. Това е интервал, през който работоспособността силно намалява, а разсеяността е голяма. Има опасност от пропуски и грешки.

Рано сутринта в 9.14 ч. Венера е в нехармоничен аспект с Юпитер. Той може да предизвика много желания и претенции, които ще бъдат без никакво покритие. Това, което вече е налице, няма да бъде оценено, ще се желае все повече и повече. Има опасност от прекалено угаждане и превишаване на лимита във финансите.

Внимателно следете своите преценки, защото прекаленият оптимизъм, може да ви направи невнимателни и уязвими.

Днес и утре много да се внимава с количеството на погълнатата храна, има тенденция много бързо да се вдигат килограми. Силно ще е завишено желанието да се похапне нещо вкусно, изкусително и красиво поднесено в по-големи количества.

ЛУНА БЕЗ КУРС11.17 ч. – 20.55 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.