25 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава ефекта на пълнолунието, днес също е ден на активност, прозрения, промени.

Най-главният аспект за деня е опозицията на Меркурий с Плутон, която може да обостри тона в разговорите и за пореден път да постави общуването и взаимоотношенията в напрегната точка. Наблюдателността и осъдителността ще е засилена, словото и анализа ще са безпощадни като рентгенови лъчи. Трудно ще може да се скрият тайни и подробности. Бъдете внимателни в това отношение, не споделяйте.

Главните теми на пълнолунието във Водолей са справедливост и хуманност, затова не атакувайте „безпощадно“, особено преди да сте си изяснили всички обстоятелства.

Късно вечерта след 19 ч. може да настъпят напрежения у дома или на битова тематика. До полунощ са конфликтни часовете, не посещавайте непознати и рискови места.

***

Ето и датите, когато може да насочите потока на парите в живота си и да привлечете още повече пари и благоденствие в живота си.

ДНИ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ, ЗА ДА АКТИВИРАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСИ И ДА ПРИВЛИЧАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ЖИВОТА СИ: това са дните – 25 и 27 юли.

Ако днес дадете пари за обучение, развитие, за здраве, за почивка (без излишен лукс), ако дарите пари на някой човек или организация, ако дадете на някого пари, за да се развива, лекува или обучава, то тогава да знаете, че сте направили най-доброто за своите финанси. Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв