25 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Този понеделник не е подходящ за сериозни действия и нови начинания, защото е напълно неефективен в часовете от 9.18 ч. – 20.53 ч., в този период Луната няма мажорни аспекти с другите планети и нищо, което е започнато в такъв момент няма да има сили да се развива в бъдещето. Когато звездите си почиват, трябва, макар и символично и ние да си почиваме и да не се натоварваме с нищо важно.

Напомням, че в такъв ден трябва много да се внимава с всичко, което се върши, защото разсеяността е голяма и се допускат неприятни грешки.

Започваме нова седмица, която ще е изпъстрена също с важни събития, като изминалата.

Утре очакваме напрегнат аспект между Слънцето и Уран, който ще внесе революционна нотка и спешна нужда от промяна.

В четвъртък очакваме пълнолуние в 10-тия градус на Лъв.

На 29 януари Слънцето и Юпитер, се срещат в 10-тия градус на Водолей. Това е един от най-хубавите, оптимистични и положителни аспекти в астрологията, който дава възможност за разширяване на възможностите, за привличане на радостни събития.

От 30 януари до 21 февруари – очакваме ретрограден Меркурий. Повече за ретрограден Меркурий прочетете ТУК и ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 9.18 ч. – 20.53 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв