25 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Лъв, огнена и бляскава, тя дава възможност за проява на личните качества и достижения. Днес и утре не проявявайте излишна скромност, застанете на сцената на живота и демонстрирайте способностите си, направете реклама на дейността си, търсете повече лични и бизнес контакти. В тези дни ще можете да фокусирате вниманието върху своите идеи и да влияете на околните.

Марс и Плутон са в точен хармоничен аспект, всички описани тенденции от вчера са валидни както днес, така и до края на седмицата. Този аспект дава много решителност и смелост, сили и енергия. Не го пропускайте, задействайте своите проекти до края на седмицата.

Още един хубав енергиен аспект се сформира на небето между Слънцето и Уран, който ще активизира делови, кариерни и лични планове и ще им даде шанс за нови начини на изява. Може да привлечете неочаквани нови шансове за изява и развитие. Неговото влияние ще продължи до 1 март.

Следете за знаци от съдбата вечерта от 17 до 20 ч., случващото се в тези часове ще ви даде идеи за важните тенденции през следващите 2 седмици.

Днес в 15.13 ч. Венера преминава в Риби до 21 март.

Повече за Венера в Риби прочетете ТУК

Който иска може да проведе ритуал по посрещане на Венера в нов знак, за да привлече любов и пари. Инструкции за провеждане на ритуала прочетете ТУК. Ритуалът може да го проведете на 25 февруари вечерта и на 26 февруари до края на деня.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел