25 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В този празничен ден ще имаме възможност да се разтоварим от психологическото въздействие на Плутон и Марс, които ни държаха в известно напрежение в предходните дни. Днес Меркурий и Уран са в хармоничен аспект, който ще предостави възможност за спонтанни и добронамерени договорености и бързо примирие на враждуващи страни.

Лесно ще може да се излезе от вече възникнала конфликтна ситуация.В този ден може неочаквано да постъпи важна информация, която да улесни бъдещи проекти и решения.

А, на който му остане време да се обучава, да преговаря или твори, ще има голямо вдъхновение и бързо ще усвоява материала.

За събота на 26 декември, не планирайте важни неща след 13.33 ч., защото Луната ще е без курс.

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Пожелавам на всички здраве, радост и успехи! Хармония и благоденствие!

Нека от тук насетне всеки ден да сме благодарни и да оценяваме това, което имаме. Самият факт, че дишаме и сме тук, вече е голям шанс и привилегия. Да оценим този безценен дар: ЖИВОТЪТ!

Весели коледни празници!

Напомняне: На 25 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 26 декември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 26 декември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 26 декември и ще излезете от поста на 27 декември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв