25 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е ефективен само до  13.19 ч., след това ни очаква Луна без курс.

До тогава можете да проведете духовни практики по освобождаване от негативни влияние, стари обиди и затормозяващи ситуации. Все още ще сме под силното и вдъхновяващо въздействие на аспекта между Слънце и Уран, който ще ни дава надежда за бъдещето.

След 13.19 ч. края на тази сряда трябва много да сте внимателни, да не се предприемат и казват важни неща, не обсъждайте своите намерения и идеи. Сега се активират доста тъмни сили, които са силно недоброжелателни. Ще попадате в измамни ситуации, ще се появяват хора и обстоятелства, които ще се опитат да ви съблазнят и да ви отклонят от правилния път.

Затова трябва да има пълно осъзнаване и контрол, преди затъмнение още повече се засилват негативните влияния, човек е много емоционално разбалансиран, не се препоръчва да се взимат решения в близките 2-3 дни.

Днес е 29-ти лунен ден, утре сутринта в 7.19 ч. очакваме новолуние и слънчево затъмнение в 5° Козирог.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  13.19 ч. – 23.46 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв