25 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В този четвъртък ни очаква наситен и динамичен ден. Луната е все още в Лъв и от рано сутринта е в хармоничен аспект с Юпитер – планетата на успеха. Този аспект ще създаде благоприятни възможности в деловата активност

Единствено трябва да внимавате днес и в следващите дни да не предприемате изясняване на отношенията, не стартирайте и нови връзки. Защото ни очаква поредица от нехармонични аспекти с Венера, които ще носят разочарования и усложнения.

Днес е последният продуктивен ден, преди да настъпи новолунието в Дева, което е на 27 август. Побързайте да си свършите деловата работа днес.

За утре – на 26-ти август не планирайте нищо важно, денят ще е много специфичен, точно преди новолуние е, няма никаква енергия, а и Луната цял ден ще бъде без курс. Ще е полезно само да се почиства, подрежда и да се освобождаваме от негативни емоции, както и от стари и непотребни вещи.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.