25 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички предупреждения от вчера остават в сила. Темите активирани от понеделник, днес ще претърпят своето развитие.

Много от събитията и решенията, които сте очаквали днес ще се забавят и осуетят, заради специфичното положение на Луната.

От 09.27 ч. – 15.50 ч. Луната е без курс и на практика почти целият ден е неефективен.

Трудно ще могат да се предвидят действията на опонентите, решения няма да се взимат или ако има такива, те няма да са дълготрайни или адекватни.

След 16 ч., когато Луната навлезе в Стрелец, някои неща ще потръгнат. Очаквайте добри и дори ненадейни новини и щастливо развитие на събитията.

Това ще се дължи на хармоничният аспект между Меркурий и Уран, който ще носи нова, неочаквана информация, нови методи и похвати в разговори, преговори и представяне на идеи.

Това ще е добро време за Дева, Козирог, Телец, Скорпион и  Риби. Отлично време настава в следващите два дни за обучение, за интелектуална и научна работа. Ще може добре да се организира работата, документацията и прилежащата информация.

Вечерта внимавайте да не изпаднете в прекалено еуфорично настроение и да се впуснете прекалено доверчиво в нови финансови проекти. Не обещавайте пари, не се впускайте в предплати и покупки. Самата атмосфера ще предразполага към прекомерно пилеене на ресурси, в това число и на чувства и доверие.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  09.27 ч. – 15.50 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!