25 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Близнаци, но след 10 часа вече ще изгуби своите мажорни аспекти и до края на деня ще е без курс.

Вероятно ще се отменят планове и срещи, ще има закъснения и неясноти. Ако ви се налага да работите и да вършите нещо сериозно, бъдете много осъзнати и се концентрирайте максимално.

Отложете срещите, от които очаквате да имате някакви резултати, не провеждайте и важни разговори.

Постарайте се повече да почивате, да си направите анализ, да се занимавате с любими неща.

Все още е активен съвпада на Марс и Венера в Дева, който е добре да се използва максимално. Той дава възможност да се занимавате с обучение, творчески дейности, с фитнес, здравословно хранене, може да се обучите в нови бизнес-техники, които да ви помогнат да увеличите своите доходи.

Денят е подходящ да подредите своите записки и документи.

В понеделник ни очаква хубав, активен ден, затова може да си направите планове.

Напомняне: На 26 август е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 27 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  27 август, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  27 август   и ще излезете от поста на  28 август  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  09.59 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел