25 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Първата половина на деня няма да е ефективна. До 13.16 ч. Луната ще бъде без курс и това време ще бъде много трудно да се управлява и предвиди. Най-доброто, което може да направите е да си почивате повече, да не водите важни разговори и да не разчитате, че направените уговорки ще се спазят, защото това ще бъде много трудно.

Хубавото време за деня започва след 13.30 ч., когато вече ще се усеща мекото влияние на Луната в Риби, която ще ни предразполага към по-задушевно общуване и споделяне, състрадание и взаимопомощ.

Днес  Меркурий е в хармоничен аспект с Нептун, чудесно време за хората на изкуството, те ще имат вдъхновение и добри идеи.

Ако през предходните дни са били усложнени отношенията, то днес може спокойно да възстановите „щетите“ и да върнете добрия тон. Бъдете искрени и добронамерени, за да може да установите хармонични връзки.

Напомняне: На  26 април  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  27 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   27 април, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   27 април и ще излезете от поста на   28 април 2022 г.   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС03.35 ч. – 13.16 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.