25 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е във Везни и слага силен отпечатък на любовта, приятелството и взаимоотношенията. Трудно днес ще се постига хармония и единомислие, все нещо ще има, което няма да е достатъчно удовлетворяващо.

Трябва да се полагат усилия и да се действа много осъзнато, за да се избегнат неловки ситуации и охлаждане на отношенията.

Имаме два нехармонични аспекта днес: Венера и Меркурий са в напрегнато взаимодействие със Сатурн, които ще създават променливо и по-скоро потиснато настроение. Ще трябва да се полагат доста усилия, за да намерите радостта, удовлетворението и хармонията.

В любовните връзки може да се натъкнете на трудни теми или ограничителни обстоятелства. В партньорските връзки комуникацията ще е трудна, осъдителна и критикуваща, а дори може и напълно да липсва.

Тези обстоятелства относително лесно може да се преодолеят като точно днес не се вглеждате детайлно в нехармоничните съставляващи в личните и бизнес партньорства.

Точно преди пълнолунието в Скорпион, което очакваме във вторник гледайте с действия и думи да не предизвиквате допълнително ескалиращи напрежения.

Предупреждавам, че днес не е добър ден за покупки! Направете си справка ТУК за хубавите дати за покупки през май месец.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв