25 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 10.34 ч. Меркурий и Плутон са в напрегнат аспект, който ще извади на светло неприятна информация, ще има много поводи за анализи и обсъждане, за противопоставяне и вражди. Сарказъм, невъздържане и раздразнение са ефектите от такъв аспект. Словото ще е силно и манипулативно. Много трябва да се внимава как се борави с него, защото става силно като оръжие и последствията ще са продължителни.

Утре очакваме и точен на Слънцето с Уран, който допълнително ще внася напрежение, непокорство, събужда революционни настроения.

Днес Плутон, планетата символизираща мощната енергия на промяна и трансформация,   сила, воля,  власт и контрол е в стационарно ретроградна позиция и тръгва в ретроградна посока.

Винаги, когато Плутон тръгне в ретроградно движение, той забира от нас огромно количество енергия. Налага се с нещо да се простим и разделим завинаги. Това не всякога се проявява в материален план, а се налага да се разделим със стари начини на мислене и възприятия. В зависимост от личния хороскоп и от активираните там точки, може да се каже в каква сфера ще са личните трансформации.

Внимание, днес е ден БЕЗ БОГАТСТВО недейте да планирате  големи плащания и харчове, защото енергията на този ден е специфична и дълго време няма да може да си компенсирате пропуснатото.

 ЛУНА БЕЗ КУРС:  03.44 ч. – 10.21 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел