24 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички препоръки, които бяха отправени вчера важат в пълна сила и днес.

Луната все още е в старателната, пунктуална и трудолюбива Дева, затова си заслужава да се направи амбициозен план и да се свърши максимално количество полезна работа.

Сутринта от 7 до 10 ч. може да възникнат дребни напрежения и недоразумения с нежния пол, жените ще са обидчиви и капризни. Случайно изпусната забележка може да доведе до усложнения. Сдържайте критичните нотки в изказванията си.

От 11 до 14 ч. може да се събудят съмнения и неувереност, трудно ще се взимат решения и ще се правят избори. Преценките ще са замъглени от емоциите. Изчакайте да преминат тези часове и чак тогава действайте.

По-хармоничната и позитивна част на деня започва след 14 ч. до края на деня. Тогава настроението и тонусът ще са високи и ще може да се възползвате от най- добрите си качества.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел