24 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очакваме два точни хармонични аспекта на Меркурий и Венера и на Марс с Юпитер.

Веднага ще се усети раздвижване в преговорите, лесно ще се взимат дружелюбни решения, ще настане хармония най-сетне между чувствата и разума.

Нарастват силите и амбицията, може да активизирате стари сделки, договори и преговори, които най-сетне да намерят своето положително разрешение.

Рано сутринта ще се наложи да приемете дадени обстоятелства, които няма да са ви особено по вкуса. Колкото по-бързо приемете обстоятелствата, толкова по-лесно ще намерите разрешение на ситуацията.

Не допускайте в часовете от 14-17 да унивате, не губете своето самочувствие. Не си принизявайте способностите и уменията.

Като цяло денят е много динамичен и удовлетворителен, опитайте се всичко важно да свършите до 17.30 ч., след това времето вече не е ефективно, до края на деня Луната ще е без курс, шофирайте внимателно.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  17.49 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!