24 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Късно вечерта в 23.43 ч. настъпва новолуние във Водолей. От тази дата започва и китайската Нова година. Точката на новолунието е в напрегнат аспект с Уран. Това ще даде нов тласък и новаторски подход в бъдещи групови проекти и обществени инициативи. Обновление, модернизация, нова, свежа енергия ще навлезе

Това новолуние е от най-важните за годината, защото то завършва най-сетне периода на отминалите затъмнения в декември и януари.

Днес до 23 ч. вечерта  последен, заключителен ден, когато можете да доведете започнатото докрай, да си направите анализ и да се отървете от старото и лошото.

Направете почистване на околното си пространство, освободете се от старото в буквален и преносен смисъл. Напомням, че днес все още не се започва нищо ново.

Желанията ще се пишат едва утре на 25 януари, или който си ляга късно може да ги напише още тази вечер, но едва след настъпването на новолунието в 23.43 ч.

Повече за новолуние във Водолей прочетете ТУК

Напътствия и идеи за писане на желания прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  04.09 ч. – 15.22 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв