24 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Главният аспект за деня е опозицията на Венера с Нептун. Възможно е да не се чувствате много във форма, да ви липсва любов, внимание, приятелска грижа. При такива аспекти човек не знае какво точно иска, става капризен, преценката в отношенията е много мътна и неясна. Особено потиснати ще се чувстват жените, непременно трябва да си обърнат внимание на здравето.

Затова много да се внимава днес и утре във взаимоотношенията и любовта, защото може да възникнат неприятности от напълно несъществуващи и измислени проблеми. Не навлизайте в анализи, догадки и мъгляви, уж „възвишени“ очаквания, защото това е най-краткият път към лошите отношения.

Най-внимателни трябва да бъдат тези, които едва сега навлизат в нова връзка. Това е много неудачен момент за нови отношения, може да бъдете заблудени и подведени. Като повечето заблуди ще си създадете сами. Днес и утре не са добри дни за начало на нови отношения, изчакайте и ги стартирайте след 2-ри октомври.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.