24 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички предупреждения от вчера остават в сила, като към тях ще прибавим още: не влизайте в конфликти, дори и да сте прави, защото шанса да ви чуят и да си  признаят пропуските и грешките е минимален.

В 13.54 ч. Меркурий и Марс са в напрегнат аспект, това ще допринесе за силно натоварване на нервната система, раздразнителност и безпокойство.

Луната вече е в Козирог, ще задава сериозно и амбициозно темпо, особено ще нарасне работоспособността след 15 ч. до края на деня. Може да ви хрумнат оригинални идеи за справяне с възникналите трудности.

Днес Слънцето и Луната са в напрегнат аспект от сутринта, така че поне до 15 ч. не се натоварвайте с много работа и отрицателни емоции, защото тонусът ще е по-нисък и често  ще се появява чувство на неудовлетворение.

Добрата новина е, че от утре постепенно усложнената ситуация ще се оправи и денят дори ще бъде хубав и продуктивен. Така че, не униваме и продължаваме напред.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!