24 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички предупреждения от вчера остават в сила, като към тях ще прибавим още: не влизайте в конфликти, дори и да сте прави, защото шанса да ви чуят и да си  признаят пропуските и грешките е минимален.

В 13.54 ч. Меркурий и Марс са в напрегнат аспект, това ще допринесе за силно натоварване на нервната система, раздразнителност и безпокойство.

Луната вече е в Козирог, ще задава сериозно и амбициозно темпо, особено ще нарасне работоспособността след 15 ч. до края на деня. Може да ви хрумнат оригинални идеи за справяне с възникналите трудности.

Днес Слънцето и Луната са в напрегнат аспект от сутринта, така че поне до 15 ч. не се натоварвайте с много работа и отрицателни емоции, защото тонусът ще е по-нисък и често  ще се появява чувство на неудовлетворение.

Добрата новина е, че от утре постепенно усложнената ситуация ще се оправи и денят дори ще бъде хубав и продуктивен. Така че, не униваме и продължаваме напред.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел