24 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В първата част на деня, до 12.20 ч. е по-добре да си „почиваме“ от изминалите почивни дни!

До тогава Луната е без курс и нищо няма да спори, трудно ще се координират задачи и ангажименти и трудно ще се постигат резултати.

След 12.20 ч. Луната вече навлиза в зодия Лъв и носи свежа, артистична и огнена енергия.

По-успешната и комфортна част на деня ще бъде от този час до 19 ч.

След 19 ч. до края на деня трябва да се внимава, защото ще имаме конфликтен аспект на Луната с Уран и може да се получат усложнения у дома с близки и роднини. Нервното напрежение се покачва, бързо ще възникват конфликти.

До края на седмицата ни очакват още на два пъти такива неефективни часове, отбележете си ги: в четвъртък на 26 септември от сутринта до 13.30 ч. и в събота от сутринта до 13 ч.

Тази седмица на 28-ми очакваме новолуние в 5-тия градус на Везни. До тогава се фокусирайте към финализиране на вече започнатото. Доведе докрай всичко, което сте замисли до момента. Много е важно да се освободите и ментално и чисто физически от всичко, което ви тежи и затормозява. Постарайте се до събота на 28 септември да приключите с максимално количество ангажименти.

Напомняне: На 25 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 26 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  26 септември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  26 септември  и ще излезете от поста на 27 септември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  01.06 ч. – 12.20 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв