24 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В тази неделя ни очаква приятен ден наситен с приятно общуване, движение и продуктивна обмяна на идеи.

Луната все още е във въздушния, интелектуален и приятен знак Близнаци, който ще ни помогне да въведем ред във взаимоотношенията след напрегнатата седмица. Спокойно може да си отдъхнем и да анализираме всичко, което се случваше с голяма скорост около нас. Не се гневете и не търсете разплата в трудните взаимоотношения. Много е важно да се възвърне баланса и повече да не губите сили в негативни емоции.

Използвайте максимално този ден, за да хармонизирате напрегнатите отношения, да постигнете съгласие и да изясните важни теми.

Не допускайте вмешателство по важни теми в живота си от приятели или по-далечни познати. Не е изключено точно днес да забележите такива опити.

Подходящо време е за обучение, писмена и творческа работа. Напишете писмата, които все отлагате и обърнете внимание на автомобила както днес така и утре, добро време е да го прегледате и постегнете или поне да го почистите. В дните на Близнаци това става бързо и лесно.

Непременно намерете време да излезете на чист въздух, направете дихателни упражнения, които ще ви заредят със сила и оптимизъм.

От вчера вече Слънцето е в Скорпион и много отчетливо ще ни показва слабите ни страни и недостатъци. Не само нашите собствени, но и на околните.

Светът ще се раздели на черно и бяло, контрастите ще са силни. Постоянно се самонаблюдавайте да не изпаднете в черногледство, не осъждайте другите и не критикувайте прекалено. Когато Слънцето преминава през полето на Скорпион това често се случва и затормозява отношенията.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел