24 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен ден с хубав аспект на Венера, който ще се отрази благоприятно на всички знаци, но най-силно ще го почувстват представителите на Телец, Дева, Везни и Козирог.

Само трябва да сте по-внимателни в сутрешните часове от 6 до 10 ч., защото ще има напрегнати и конфликтни енергии. След това настроението се стабилизира, нараства самочувствието и увереността.

Днес в 18.41 ч. Венера и Сатурн са в хармонични аспекти. Това е добра новина за всички, защото се успокояват и хармонизират отношенията. Връзките и партньорствата, в които има потенциал ще се стабилизират.

Луната  е във Водолей до неделя включително. Това ще подпомогне всички, които днес или утре ще са ангажирани в интернет пространството. Това са подходящи дни за работа, обучение онлайн. Само напомням, че утре цял ден Луната ще е без курс, затова утре бъдете внимателни и се предпазвайте от грешки. Не вярвайте на всяка информация, може да се окаже подвеждаща.

Водолей управлява новите технологии и съпътстващата го техника. Мнозина може спонтанно да   пожелаят да си сменят компютъра или телефона днес или утре.

 Не избързвайте сега с покупките, моментът изобщо не е подходящ  за подобни инвестиции. Едва след 15 ноември и в началото на декември ще има подходящи аспекти за подобни покупки. Следете за хубави дати за покупки на страниците на моя сайт ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел