24 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни един от продуктивните дни на седмицата. Луната е в Дева и ни мотивира да проявим старание и постоянство. Работата няма така да тежи, а неотменните задължения ще се изпълняват максимално бързо без вътрешни съпротиви.

Целият ден е ползотворен, особено бързо ще се развиват събитията от сутринта до 13 ч.

След това отново се включва хармонично влияние, което ще ни направи много старателни, търпеливи и последователни. Вечерта ще се концентрирате най-добре, особено ако имате насъбрана работа, която дълго сте отлагали. В домашна обстановка също ще имате решимост да се справите с реда и чистотата. Използвайте тази енергия, за да хармонизирате пространството.

В личните отношения ще се отбележи добър напредък. Любовта ще получи нов тласък и чувствата ще се разгорят с повече страст, увеличава се чара, харизматичните личности стават още по-обаятелни и привлекателни.

Добри новини и в сферата на финансите – днес и утре ще има добри доходи и възможности за нови източници на материални блага. Този аспект ще се задържи до 26 октомври включително.

Напомняне: На 24 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 25 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 25 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   25 октомври  и ще излезете от поста на  26 октомври след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв