24 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новолунието във 2 °Стрелец настъпва в 00.58 ч. То ще донесе очакваната оптимистична промяна и ще отвори нови хоризонти. Аспектите са хармонични, днес и Юпитер, управителя на Стрелец е стационарно/директен, което още повече ще подчертае характера на Стрелеца. Новолунието ще събуди идеи за задгранични пътувания, контакт и обучения, за нови проекти в бизнеса свързан с чужденци.

Всеки ще намери своето обновление с настъпването на новолунието, ще се промени настроението и психологическата нагласа. Всеки по своему, в зависимост от собствената му рождена карта ще активира нещо ново в живота си.

Това може да е в сферата на работата, бизнеса, личните отношения. Все пак се самонаблюдавайте дали не сте прекалени оптимисти в начинанията си, дали правилно сте преценили своите сили. Напомням, че сега е добре само да събирате идеи и нова информация, но да стартирате новия си период едва след 21 януари, поради ретроградността на Марс, а по-късно и на Меркурий.

Денят е с лека, оптимистична енергетика, затова намерете време да си напишете своите желания.

Повече за желанията по знак Стрелец прочетете ТУК

Инструкции за писане на желанията, така че да се сбъднат прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.