24 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Чудесно, творческо и продуктивно време ни очаква от сутринта до 12.45 ч., както и вечерта след 17.06 ч.

Днес е много добър ден за всякаква работа, която изисква интуиция, вдъхновение, образно и творческо мислене. В разговорите бързо ще се намира дружелюбния и добронамерен тон. Сега е времето да изгладите недоразумения и противоречия.

В промеждутъка от 12.45 ч. – 17.06 ч. да се внимава, защото няма да има нито достатъчно воля, нито концентрация. Вършете само най-необходимото, за да не сгрешите или да не се окаже, че сте правили неща, които после ще се окажат напълно излишни или непригодни.

След 17 ч. Луната навлиза в динамичния, вечно забързан и винаги ентусиазиран Овен, който ще привнесе добро настроение и нови възможности.

Внимателно следете да идеи, тенденции и предложения, бъдете много осъзнати и не пропускайте подходящите към момента ситуации.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 12.45 ч. – 17.06 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

Напомняне: На 25 ноември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 26 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 26 ноември, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 26 ноември и ще излезете от поста на 27 ноември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!