24 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Скорпион. Принципно това са опасни дни, защото Луната в Скорпион винаги носи проблеми и дори „пуска кръв“ в буквален или преносен смисъл. Внимателно шофирайте, предпазливо да се работи с всякакви машини и инструменти, дори и най-безобидните на пръв поглед. Внимавайте дори и в кухнята с Очаква ни доста напрегнат и конфликтен ден. Работещите в сферата на сигурността, както и военните да внимават с огнестрелното оръжие.

В 18.49 ч. Марс и Уран са в точен напрегнат  аспект. Бъдете много деликатни в отношенията, не си позволявайте реплики, които могат да запалят конфликт. Внимавайте и каква е вашата реакция, защото разделите могат да се окажат непоправими и дори фатални, особено ако се отнася за бизнес интереси, големи инвестиции и

Добрата новина е, че Венера е в съвпад с Юпитер. Благодарение на този благоприятен аспект ще засили обичта, добротата, щедростта и великодушието и донякъде ще неутрализира войнствения характер на другите влияния днес. Винаги има избор да се неутрализират  нехармоничните ситуации.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 07.59 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел