24 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Първата половина на деня е много по-ефективна, затова си фокусирайте вниманието и свършете всичко, което ви е възможно до 15 ч.

Но, дори и привидно подходящи и през тези часове също трябва да сте предпазливи, защото все още се намираме под въздействието на Нептун и Меркурий, които бяха в точен съвпад вчера. Нептун все още изкривява действителността, не се доверявайте на предложения и поднесена информация, всичко проверявайте. Може и личните ви възприятия до такава степен да са променени, че да не може правилно да възприемате реалността и дори да я отричате.

Добре ще бъде да филтрирате информацията, която допускате до себе си, защото Нептун прави хората свръх чувствителни и възприемчиви и прекалено травмиращи събития може да се отразят твърде разрушително на психиката. Пазете особено внимателно децата и възрастните хора, които ще са силно податливи на подобни емоционални атаки.

След това Луната вече губи своите мажорни аспекти и до края на деня времето е крайно непродуктивно. Може да се осуетят и отложат срещи, разговори и други договорени по-рано дейности. Разсеяността ще е голяма в интервала от 15 до полунощ, затова много внимателно да се подхожда с всичко, което се върши.

За утре вече ще може да си направите по-амбициозни планове, защото звездната обстановка се подобрява.

ЛУНА БЕЗ КУРС – 14.59 ч – 23:55 ч.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.