24 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 11.29 ч. настъпва новолунието в 5° Овен . То ще донесе нови идеи и възможности, в някои ситуации дори ще се развият по най-неочакван начин. В следващите дни може да видите своите цели, планове и перспективи в съвършено друга светлина, някои събития ще претърпят пълен обрат.

Точно тази принудителна изолация, спиране на досегашната ви работа ще ви накара да намерите нови пътища и нови подходи. Късмет ще имат онези, които не са паднали духом, които до последно са запазили своята положителна настройка и умеят да носят отговорност за своите действия.

Въпреки трудната обстановка, която едва след 11 април ще започне леко да се променя в положителна посока, това новолуние ще донесе нови идеи в областта на икономиката, на военно-промишлените комплекси, IT сектора. Много новаторски идеи ще се внедрят в производството и строителството.

След 11.30 ч. ще може вече да пишете своите желания и планове.

Повече за новолуние в Овен, прочетете ТУК

Инструкции за писане на желания прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв