24 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички тенденции и предупреждения от вчера са в сила и днес. Не влизайте в конфликти, не се и затормозявайте от текущите събития, трябва да знаете, че сега ги виждате силно преувеличени.
Като цяло денят ще даде възможност да се овладеят емоционалните състояния и дълбоки психологически кризи, които е възможно да настъпят, особено ако прекалено задълбаете в анализи. Днес абсолютно се „забранява“ самосъжалението, осъждането и вменяването на вина, както у себе си, така и на околните.

Вечерта в 19.09 ч. ретроградният Меркурий се съединява с Нептун. Влиянието на този аспект ще продължи до 5 април. Затова да се подхожда с удвоено и утроено внимание към всичко. Ще се появяват изкушения от всякакъв характер. В този период ще се активизират и клевети, интриги, подмолни игри.

Не предприемайте важни действия, както в личния си живот, така и в финансовата и бизнес сфера. Нептун замъглява преценките, създава илюзии, това което сега силно харесвате и желаете, после ще се окаже, че е било несъществуващо и нереално.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!