24 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни хармоничен ден, през който ще се усеща позитивното влияние на Слънцето и Юпитер. Ще се усеща прилив на сили, енергия и радост.

Проведените разговори ще допринесат за изясняване на някои заплетени ситуации, които са възникнали предходната седмица. Ще нарасне убедителността на словото, контактите ще са динамични и открити.

Добра новина и на фронта на любовта, приятелствата и партньорствата, днес в 14.06 ч. Венера е в хармоничен аспект със Сатурн, който ще заздрави връзките. Където има любов, уважение и добронамереност, ще се затвърди още повече.  Разклатените отношения ще се стабилизират.

На небето се сформира устойчива конфигурация от Меркурий, Марс и Плутон, която ще е активна до 28 май. Точно тя създава тази ментална и физическа активност, в този период може да се концентрирате както за обучение, така и за залежала сериозна работа от различно естество.

От вчера Меркурий вече е в Телец до 13 юни. Решенията няма да се взимат бързо, те ще бъдат доста обмисляни и бавни. Информацията ще се усвоява бавно и постепенно. Но каквото сте решили и сте усвоили, то ще бъде много устойчиво. Ставаме много по-практични, разсъжденията са реалистични и конкретни.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС22.50 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.