24 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПИСМЕНОСТТА, ПРОСВЕТАТА И КУЛТУРАТА!

Започваме новата седмица с Луна в Скорпион, която ще създаде напрегнато състояние и настроение. Дори и в почивния ден ще сме активизирани да свършим нещо важно и спешно.

Днес и утре нарастват нашите сили и амбиции, започваме по-ясно да виждаме текущата картина, но същевременно нараства напрежението и нетърпението.

Не избързвайте с решенията, защото няма да са особено адекватни, особено ако има необичайни и стресови житейски промени.

В сряда на 26 май ще бъде пълнолуние в Стрелец и ще има лунно затъмнение. Дните около затъмнението са специфично време, през което трябва много да се внимава с подадената информация, не вярвайте на всичко, което чувате. Особено внимателни бъдете с новите предложения за отношения и бизнес, защото може да се окажат силно подвеждащи и трудни.

Същевременно до 26-ти бъдете подготвени на повърхността да излязат такива теми и събития, които до момента са били грижливо прикривани.

Винаги дните в близост до затъмнение носят особен кармичен заряд, затова трябва да се внимава в какви връзки и взаимоотношения се влиза тогава.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.37 ч. – 06.02 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв