24 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес ще се наложи внимателно да се преценява постъпващата информация. Особено сутринта до 11 ч. може да се подлъжете по някакви обещания, оферти или други изкушения, които ще са замаскирани и поднесени с красиви думи.

Обърнете внимание, че денят е ефективен само до 14.10 ч., след това вече Луната е без курс до края на деня.

Да се внимава при шофиране и боравене с инструменти, не се захващайте с неща, за които нямате опит или се чувствате неуверени.

Използвайте този следобед за повече движение сред природата, спортувайте, правете упражнения, колкото можете и каквито знаете. Дори най-елементарните движения ще ви ободрят и ще поддържат мускулите в тонус.

Марс и Уран сформират хармоничен, силно енергиен аспект, който ще се разгърне в понеделник и вторник. Затова не се заседявайте, свършете нещо полезно не само на ментален, но и на физически план.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  14.10 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел