24 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е пълнолуние в 4 °Козирог. Точната му фаза настъпва вечерта в 21.41 ч.

Това пълнолуние ще даде своеобразна яснота за развитие в кариерата, както и за бизнес-партньорствата. Може да се проведат доста напрегнати и емоционални разговори и изясняване на задължения, правомощия и заплащане. Поне ще си изясните да продължавате ли напред или не. Може да се наложи и преподписване и предоговаряне на условията. Дръжте под контрол гнева, сега не е момента да казвате директно в очите това, което мислите, защото пораженията ще са големи.

Днес е и точният напрегнат аспект на Венера с Плутон, който ще нагорещи страстите до червено. Не само любовните, но и деловите взаимоотношения ще са подложени на сериозна проверка. Може да се рестартират стари проблеми в отношенията. Особено внимателни трябва да са жените и да не посещават места, където са рискови и потенциално опасни.

Не трябва да се пропуска факта, че от рано сутринта от 5.10 ч. до 16.06 ч. Луната отново ще е без курс. Точно затова трябва особено да се внимава, защото трудно ще се управлява енергията на пълнолунието и може да настанат усложнения.

Ако са необходими спешни мерки, взимане на решения и важни разговори, проведете ги след 16.30 ч. до края на вечерта.

Но, ще се наложи да ги обмислите много внимателно и да ги прецените от различни гледни точки, защото в момента е стационарен Нептун, който от утре тръгва в ретроградна позиция за следващите няколко месеца. А, той дава илюзии и заблуждения, трудно може да видим цялата истина. Точно в такива периоди се активизират и ловките мошеници и манипулатори. Затова ако може отложете с няколко дни, докато видите поне част от картината.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 05.10 ч. – 16.06 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел