24 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 5.38 ч. настъпва пълнолуние в 2 ° (1° 26´( на Водолей. Това пълнолуние ще провокира нашата устойчивост във всички житейски теми. Ще активира промени и ще ни постави на пътя на бъдещото ни развитие. Водолей е знак, който се свързва с бъдещето, развитието, иновациите, оригиналните идеи.

Трябва да се съсредоточим в най-главната тема, която ни прави по-фокусирани и издръжливи. Изберете най-важното за вас за момента и се фокусирайте там.

Това пълнолуние ще ни покаже какви точно изменения са настъпили в живота ни през изминалата една година, ще ни фокусира вниманието към свобода, независимост, изява на уникалните ни възможности, дарби и таланти. През този месец мнозина ще открият точно тези свои способности и интереси.

Характерното за тази година е, че ще имаме две пълнолуния в този знак. Второто ще бъде през август на 22-ри, в 30° на Водолей (29° 37´ ), когато отново ще са актуални същите теми като на това пълнолуние, но вече ще имаме повече постижения и резултати, ще се привършват и приключват темите, които са засегнати в личните ви хороскопи. Зависи знакът Водолей в кой житейски сектор (астрологичен дом) се намира.

Това дава силен акцент върху знака Водолей за годината. Пълнолунието в този знак може да провокира промени и напрежения от обществено-политически характер, протести, социални искания и напрежения.

Днес Меркурий и Нептун са в хармонично взаимодействие, аспект който ще благоприятства интуицията, творческата работа, ще имаме верни прозрения за дадени проблеми и ситуации, които до момента са били напълно неразбираеми.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв