24 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 5.02 ч. Слънцето и Сатурн се срещат в 5-тия градус на знака Водолей.

Ключовата дума за деня е „търпение“, втората дума е смирение.

Непременно запазете уважително и внимателно поведение към по-възрастните хора, с които общувате, с родители, началници и други авторитетни личности, обвързани с властта и закона.

Нека това да не ви звучи като проява на слабост, напротив, това е много важна житейска техника, която при такива аспекти ни позволява да се справим. Отстъплението е техника и при източните бойни изкуства, при това доста умела и хитра. Затова, ако за нещо ви се наложи да изчакате, временно да се примирите и приемете в близките дни, то това ще бъде най-мъдрото решение.

Има и добра новина, разбира се, този аспект помага да се фокусираме в своето кариерно развитие. Тези, които до момента са полагали много усилия в своята работа и образование, сега ще имат възможността да получат така желаното израстване и утвърждаване в своята работа, ще се покачат поне едно стъпало нагоре по кариерната стълбица. Този аспект ще е в сила почти до края на месеца, затова не изпускайте от фокус своите цели.

Непременно намерете време днес да се разходите на чист въздух, да обърнете внимание на тялото и душата, направете дори най-елементарни упражнения или дихателни практики, за да засилите своя тонус. Когато Слънцето и Сатурн се срещнат на небето, настроението и жизнерадостта помръкват, това са напълно противоположни принципи, борба между светлината и тъмнината, и трябва да си повдигаме енергийния тонус.

Наблюдавайте своите настроения, мисли, чувства и идеи, които ви спохождат във вечерните часове от 18 до 21 ч, защото ще са много важни и показателни за развитието на събитията в следващите две седмици.

За утре не си правете амбициозни програми, защото денят ще е неефективен, почти цял ден Луната ще е без курс.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв