24 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Нищо важно не вършете в първата половина на деня. От 7 до 14.30 ч. Луната ще бъде без курс. В този период може да има закъснения, откази, грешки, отлагане на уговорени срещи. Бъдете максимално концентрирани в това, което се налага да се прави, защото може да станат важни пропуски.

Ефективната и активна част на деня започва едва след 14.30 ч., когато Луната вече навлезе в Лъв. До края на деня ще има много енергия и благоприятни възможности да се навакса пропуснатото до момента.

Марс и Плутон са в хармоничен аспект, който е точен утре, но вече се усеща неговото напористо влияние. Нараства волята, желанието за действие и за предприемане на важни инициативи. До края на седмицата е много силно време да се проявите и да започнете мащабни проекти, особено в корпоративния бизнес и политиката. Както и всичко, което изисква общуване с повече хора, поемане на отговорност и заставане на лидерски позиции.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 06.54 ч. – 14.24 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел