24 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица под благотворното въздействие на новолунието в Риби, което беше вчера.

По-активната част на деня е от сутринта до 16.30 ч., вечерта настъпва по-силното влияние на Нептун и това ще приспи работоспособността. Вечерта е по-илюзорна и релаксираща.

Луната е в Риби и ще засили интуицията, емпатията, творческите ни способности. Отличен ден за емоционално общуване, за анализ на чувствата и отношението към най-близките.

 Цял ден Луната ще е под въздействието на мистичната планета Нептун, която ще размива границите на разума и така ще можем да уловим истинските си чувства, ще намерим правилната посока по интуитивен път.

Особено знакови часове ще има днес, наблюдавайте  от 8 до 10 ч. сутринта, когато с вашата проявена инициатива ще може да провокирате бъдещи събития в следващите 2 седмици.

Следващите магически часове за осъзнаване и предприемане на действия с по-продължителен ефект са от 14-16 ч., всичко което в този момент ви мине през ума като идея или дойде като предложение ще ви даде ново направление в бъдещето.

Който не е успял вчера вечерта след 17.33 ч. да си напише желанията може да го направи днес до края на деня.

Не се притеснявайте от ретроградния Меркурий при писане на желанията, важното е да ги активирате след 11 март, когато той вече е директен. Когато пишете желанията, винаги съблюдавайте те да са реалистични. Винаги към тях си напишете и план за действие, нещо трябва и вие да направите по посока неговото реализиране. Голяма част от желанията не се сбъдват, защото се прави фаталната грешка само да пишем какво искаме от Вселената, а забравяме, че и ние трябва да си движим краката по посока на желанието. Трябва да има план за действие, за да може да се настроите на честотата на желанието си, да го провокирате по енергиен начин.

За утре не правете планове за големи покупки и инвестиции, защото ще е ден без БОГАТСТВО

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел