24 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме този празничен ден с Луна без курс. До 13 ч. времето може да премине суетливо, неудовлетворително и хаотично. Починете си, наберете сили и започнете с ангажиментите си едва след 13 ч.

В момента има напрегнат аспект на Марс и Плутон, който ще провокира бързо агресия, противопоставяне, конкуренция. Ще се появяват такива житейски ситуации до 26 декември, докато е в сила този аспект, които ще изискват за нещо и с нещо да се борим.

От 13 ч. до 15.30 ч. може да се почувствате ограничени от някакви обстоятелства. Обърнете внимание на съветите и молбите на възрастните хора около вас.

От 15.30 ч. до 17 ч. да се съблюдава умереност във всичко, най-вече в изказванията и в поемането на нови отговорности.,

Добрата новина е, че на Бъдни Вечер след 17 ч. аспектите са хармонични, Луната е в Телец, знак който ще сплоти семейството, ще създаде достатъчно уют и топлина.

Тази вечер всички християни се подготвят духовно, за да посрещнат утре Рождество Христово. В тази тиха и свята нощ трябва да се смирим и да помислим за добродетелите в живота. Да се подготвим в полунощ да посрещнем тайнството на Рождество.

Напомняне: На 25 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 26 декември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 26 декември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 26 декември и ще излезете от поста на 27 декември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.52 ч. – 12.57 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв