24 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни оптимистичен и много приятен ден, с приповдигнато настроение и добро самочувствие.

Днес Слънцето и Уран са в точен хармоничен аспект. Той ще даде възможност за ярко и пълно осъзнаване на текущата ситуация в живота ви. Дава се шанс да се разрешат дори най-трудните житейски ситуации с нестандартен подход. Колкото сте по приятелски настроени и освободени от предразсъдъци, толкова по-добре ще се подготвите за навлизането на новостите в живота ви.

Този аспект ще влияе до 29 декември включително, той ще ни подготви за предстоящите промени, които ще настъпят след 26 декември, когато е новолунието и слънчевото затъмнение в Козирог.

Ако имате нещо да пазарувате за празниците, направете го днес. За утре на 25 декември и за 27 декември не предвиждайте харчене на много пари, защото са неподходящи дни.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел