24 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта до 12.30 ч. денят ще е напрегнат, ще се налага да се поемат отговорности, да се вършат неща, които изискват усилия и дори смелост. Дори и да се опитате да ги избягвате, те отново ще напомнят за себе си.

Обърнете внимание, че имаме интервал на ниска ефективност от  12.41 ч. – 16.10 ч., когато не е добре да се захващате с нищо важно.

След 16.10 ч. Луната вече навлиза в Лъв. До края на деня се завръща настроението и желанието да се свършат много неща, за които имате желание и са ви приятни.

Подходящо време е да заявите своите способности, умения и таланти, да си направите реклама, да се престрашите да изкажете своето мнение.

Ако днес все пак, се чувствате напрегнати, сприхави и избухливи, за това е „виновен“ Уран, днес той е стационарен и се обръща в ретроградна посока за следващите месеци. Възможно е, да се сблъскате и с нечии нестандартни решения и внезапни промени, но това е напълно в синхрон с качеството на звездната енергия днес.

Все пак бъдете внимателни с електричество, машини и инструменти и шофирайте внимателно, защото може да се предизвикат аварии.

ЛУНА БЕЗ КУРС12.41 ч. – 16.10 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.