24 АВГУСТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес трябва да се действа много бързо и организирано и всички важни неща да се свършат до 12.13 ч., защото след това Луната вече няма мажорни аспекти, влиза в лунна пауза, т.е. Луна без курс. След 12 ч. до 22 ч. времето изобщо няма да носи реални и трайни резултати, затова не предприемайте нищо важно в този период.

На небето се сформира опозиция на Меркурий с Нептун, която ще е точна утре. Много да се внимава днес с обработката на документи и информация.

Днес и утре не е подходящо време за важни разговори, преговори, договори и финансови дейности, защото може много сериозно да се подведете и да пропуснете важна информация.

Каквото договорите, след време ще се окаже ненадеждно. Може да се активизират и сплетни, двойнствени игри и нелоялно поведение. Пазете се от лъжи и лицемерие. Важните решения ги оставете за 26 август, сега бъдете предпазливи и внимателни, всичко проверявайте, особено ако става въпрос за важни документи и пари.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 12.13 ч. – 21.58 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел