24 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Скорпион, това означа, че няма време за отпускане. Мнозина ще бъдат затрупани с много работа и задължения, в това число и с чисто физически труд.

Денят ще е напрегнат и конфликтен, вечерта в 20.43 ч. Марс и Сатурн са в нехармоничен аспект, който ще носи препятствия, противоречия, спорове.

Важното е да не се разгарят повече вече започнали конфликти, защото може още дълго да се задържат и дори да станат хронични.

Не влизайте в противоречие със закона, с началници и държавни структури, защото последствията трудно може да се предвидят, шансовете за успех са минимални. Трудно ще се преодолеят в следващите дни различията в мненията, а чувството на неудовлетворение ще е почти постоянно.

За утре не назначавайте нищо важно до 16 ч., защото Луната ще е без курс и няма да получите добри резултати.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв