24 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес постепенно се подготвяме към новия работен, учебен и трудов сезон. Все повече ще се настройваме на сериозна вълна, предстои да се поемат нови отговорности.

Денят е много динамичен и информативен. От това, което ще видите и чуете днес  ще се ориентирате в бъдещите тенденции до края на месеца.

Вечерта в 20.06 ч. Венера и Марс са в съвпад в 4° на Дева. Този аспект ще ви помогне да проясните и уточните своите планове.

Този аспект символизира симбиозата между красотата и действието. Ако се занимавате с някакъв вид изкуства, той ще ви вдъхнови и ще помогне за постигане на отлични резултати.

Може да усвоите нови техники в танца, живописта или актьорското майсторство.

В любовните и интимни отношения също ще има активизация и приятни преживявания и изненади, ще се усили сексуалното увлечение. Ще се подобрят партньорските отношения.

Мнозина ще се активизират от този аспект да се погрижат за своето здраве и здравето на близките, защото Дева винаги е свързана със здравословния начин на живот.

Утре отново ни очаква цял ден Луна без курс. Не планирайте нищо важно, настройте се само на тема почивка и уединение.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв