24 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! Нека да пребъде добротата, светлината и хармонията!

Да бъде здраве, просперитет и мир на Земята!

На Великден рано сутринта може да се усеща нервно напрежение, което да наруши празничното настроение. Ако се събирате с роднини и близки, бъдете много внимателни, не подхващайте конфликтни теми.

Следете за важна информация в часовете от 8.30 до 9.30 ч., може да попаднете на много важна следа, която да ви отведе през следващите две седмици в сферите на реализация, които желаете.

В 16.50 ч. Меркурий е в напрегнат аспект към Сатурн, който може да доведе до трудности в общуването. Както и трудности в придвижването в пространството. Може да настъпят някакви ограничения и отлагане на замислените пътувания.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.